Astăzi PNL Mehedinți și-a depus lista de candidați pentru Senat și Camera Deputaților. 

Candidații susținuți de PNL Mehedinți la alegerile parlamentare, Virgil Popescu, Dumitru Mărsculescu, Alin Udriște, Alexandru Marcoci, Daniela Șurca, Marius Țigănele (Camera Deputaților), Stela Firu, Daniel Cîrjan, Valeriu Manțog și Silvius Degeratu (Senat) și-au depus astăzi dosarele de candidatură.

Imagine

Imagine

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu:

Ne dorim o Românie modernă, ne dorim să dezvoltăm România și, desigur, ne dorim să dezvoltăm județul Mehedinți. Este păcat că județul Mehedinți este printre cele mai sărace județe din țară, este păcat că timp de 30 de ani nu s-a făcut mare lucru în județul nostru. Avem un program ambițios, un program de investiții. Vrem să rezolvăm în acești 4 ani de guvernare, care vor veni după 6 decembrie, problemele județului, să aducem investiții. Veți vedea că în perioada imediat următoare, lucrurile pe care le-am început anul acesta vor continua, într-un ritm alert. 

Suntem o echipă puternică, avem candidați puternici la Camera Deputaților și la Senat. Mizăm pe 2 locuri în Camera Deputaților și pe un loc la Senat. Ne dorim ca județul Mehedinți să ajungă acolo unde îi este locul, să ajungă din urmă județele bogate, să ajungă vestul țării, să nu ne mai plângem peste 4 ani că suntem în coada țării.

#DezvoltămRomânia #DezvoltămMehedinți #ReușimÎmpreună

Stela Firu Alin Udriste Țigănele Marius-Sorin Daniel Cîrjan Silvius Degeratu Mantog Valeriu Stefan Surca Daniela Dumitru Mărculescu

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentBilanț coronavirus 21 octombrie: 4.848 cazuri noi și 69 de decese
Articolul următor100% TU DECIZI! Victor Paul Dobre, din șantierul naval, propulsat în funcția de prefect