În primele 9 luni ale anului 2019, polițiștii mehedințeni au emis 70 de ordine de protecție provizorii, 53 dintre acestea la solicitarea victimei, iar 17 la solicitarea altor instituții și persoane.

Ultimul caz de acest gen s-a petrecut în seara de 7 octombrie, la ora 18.53, când polițiștii Secției de Poliție Rurală Baia de Aramă au fost sesizați telefonic de o adolescentă de 17 ani, din comuna Bala-Mehedinți, județul Mehedinți, cu privire la faptul că tatăl său de 48 ani, o amenință, deși pe numele său a fost emis un ordin de protecție provizoriu, la data de 03.10.2019.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul secției, iar din veridicări s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat la locuința sa, din comuna Bala, încălcând condițiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu emis la data menționată.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Mehedinți, iar marți, 8 octombrie, va fi prezentat Judecătoriei Baia de Aramă cu propunere de arestare preventivă.

 

Articolul precedentPrinși în flagrant în timp ce sustrăgeau 30 de calorifere de fontă dintr-o clădire
Articolul următorDEFICIENȚE GRAVE ÎN GRĂDINIȚELE DIN MEHEDINȚI