A curs cu amenzi de la Poliția Rutieră

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au controlat în ultimele 24 de ore 91 de autovehicule și au legitimat un număr de 107 persoane, constatând 73 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, depăşirea, acordarea de prioritate, oprirea și staționarea vehiculelor.

Au fost sancţionaţi 4 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 18 şoferi care nu purtau centura de siguranţă.

Poliţiştii au mai aplicat 6 sancţiuni contravenţionale pentru lipsa documentelor, iar 8 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 21.295 lei.

Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 3 de permise de conducere.

Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele, vizând în special combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere înregistrate în ultima perioadă de timp.

 

 

Articolul precedentFOTO Corabia de pirați din Clisura Dunării, care uimește turiștii
Articolul următorCum sunt readuse la viață vechile șezători