Un bărbat din Mehedinți a fost depistat când încerca să iasă din țară, după ce a încercat să incendieze un autoturism și a condus fără a deține permis de conducere. Bărbatul a fost surpruns de poliție la vama Nădlac II. 

„Poliția orașului Vânju Mare a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani, din comuna Gruia cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la una din roțile autoturismului său, ce se afla parcat la poarta locuinței. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un bărbat de 40 de ani a produs distrugerea anvelopei autoturismului ce aparține bărbatului de 37 de ani, prin incendiere. Ulterior,  acesta, împreună cu un alt bărbat de 48 de ani au pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate și au adus amenințări atât acestuia, cât și concubinei sale, o femeie de 35 de ani. De asemenea, bărbatul de 40 de ani a condus autoturismul în cauză, în localitatea Izvoarele, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.”- IPJ Mehedinți

Întrucât existau date că cei doi bărbați intenționează să părăsească teritoriul României au fost emise mandate de aducere pe numele acestora și au fost dați în consemn la frontiera de stat a României. Bărbatul de 40 de ani a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. Cercetările sunt continuate pentru infracțiinile de distrugere, amenințare, violare de domiciliu și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentAmenzi usturătoare pentru cei care lasă gunoaie pe domeniul public
Articolul următorStructura anului școlar 2023–2024 se modifică. Va fi o altă vacanță de Paște în 2024