A încercat să mituiască un polițist de frontieră

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, împreună cu procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, au prins în flagrant o persoană cu dublă cetățenie română și sârbă. Acesta a oferit, cu titlu de mită, suma de 40 euro, unui poliţist de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I.  

În fapt, un tânăr în vârstă de 20 ani s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, pe sensul de intrare în România și a înmânat la control polițistului de frontieră un permis de conducere emis de autoritățile sârbe despre care exista suspiciunea că este fals.

Pentru ca polițistul să nu ia măsurile legale ce se impuneau împotriva sa, în sensul de a-i întocmi un dosar penal, bărbatul i-a oferit polițistului suma de 40 euro cu titlu de mită.

Polițistul de frontieră a sesizat S.J.A. Mehedinți, care împreună cu procurorul de caz au procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

Tânărul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, unde procurorul a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de acesta pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Cercetările continuă cu inculpatul în stare de libertate.

Articolul precedentSlujbă de pomenire în memoria lui Teodor Costescu și I.Gh. Bibicescu
Articolul următorSPIRITELE ILUȘTRILOR ÎNAINTAȘI SUNT PRINTRE NOI