ASASINUL FRAȚILOR MEHEDINȚENI, ÎMPUȘCAȚI ÎN BELGIA, ESTE POLIȚIST

A fost reținut asasinul celor doi frați mehedințeni, originari din comuna Gîrla Mare, care au pierit împușcați pe marginea unui iaz din Belgia. Potrivit presei belgiene, autorul dublului asasinat ar fi un fost polițist, proprietarul lacului. Până la acest moment, principalul suspect a negat toate acuzațiile.

Pe 29 august, doi frați români, Constantin și Gabriel, în vârstă de 45 și 48 de ani, au fost găsiți morți, împușcați, în apropierea unui iaz din Forchies-la-Marche, unde plecaseră la pescuit.

Informația a apărut în portalul de știri belgian sudinfo.be:

„Un polițist din zona Trieux (Courcelles, Fontaine-L’Eveque) a descoperit autoturismul victimelor, parcat în zonă, pe 29 august. Rudele celor doi raportaserla poliţie dispariţia celor fraţilor şi a maşinii acestora.

După găsirea autoturismului, cercetările au dus apoi la găsirea celor doi fraţi, în apropierea lacului: cei doi dispăruți au fost împușcați cu câte un glonț fiecare, în cap.

Francis, proprietarul lacului, a fost printre primii audiaţi după descoperirea crimelor, dar a negat totul şi a părut foarte relaxat. Săptămâna trecută însă, el a fost arestat şi e acuzat de dublul asasinat, chiar dacă neagă totul.

Bărbatul, a cărui vârstă nu a fost făcută publică, este un fost poliţist, agent judiciar federal”.

La începutul lunii septembrie, trupurile celor doi frați din Gîrla Mare au fost aduse acașă, iar în comunitatea de romi din comuna mehedințeană a fost mare jale.

Articolul precedentRecomandări de la Poliția Rutieră Mehedinți pentru o călătorie în siguranță
Articolul următorDOI DIN CEI TREI PRIMARI ALDE DIN MEHEDINȚI AU TRECUT LA PSD (video)