Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, prin Direcția de Asistență Socială, deține 5 cabinete medicale școlare dentare situate la Colegiul Tehnic Domnul Tudor, Colegiul Național Economi Theodor Costescu, Școala generală nr. 2 Alice Voinescu, Școala generală nr. 9 Constantin Negreanu și Școala generală nr. 14, fiecare dintre acestea având arondate unitățile de învățământ din municipiu.

Școala generală nr. 2 „Alice Voinescu”, care are arondați peste 2000 de copii de la Școala nr.2, școala nr.16, Liceul de Artă I.Șt.Paulian și Grădinița nr.7, era singura unitate de învățământ din Drobeta Turnu Severin care avea cabinetul medical școlar dentar dotat cu aparatură de peste 30 de ani vechime.

”Astfel, anul acesta mi s-a îndeplinit un obiectiv și s-a modernizat și ultimul cabinet de la Școala nr.2, astfel încât putem spune astăzi că avem 5 cabinete școlare medicale dentare dotate cu aparatură de ultimă generație. Am spus-o și o repet : pentru mine investiția în educația și sănătatea copiilor noștri este prioritate. Având în vedere că au acces gratuit și beneficiază, cu acordul părinților, de consultații și chiar intervenții gratuite la aceste cabinete medicale școlare dentare, toți elevii sunt așteptați în condiții decente, cu aparatură modernă”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

Articolul precedentSe modernizează parcul de pe strada Crișan, din fața Colegiului Național ”Pedagogic Ștefan Odobleja”
Articolul următorPROCESE PE BANDĂ RULANTĂ LA ORȘOVA. PRIMĂRIA, BUNĂ DE PLATĂ