Comisarii Gărzii de Mediu- CJ Mehedinți au continuat acțiunea din seara precedentă, în vederea identificării deținătorilor de teren pe care s-au abandonat deșeurile. 

În zona respectivă sunt depozitate ilegal cantități însemnate de deșeuri de diverse tipuri (menajere, din construcții, etc.), terenul aparținând mai multor proprietari; până la acest moment a fost identificat doar unul dintre aceștia, acțiunea urmând să se finalizeze după identificarea tuturor acestora, anunță Garda de Mediu.

Se vor impune măsuri cu privire la igienizarea întregii suprafețe de teren afectate și se vor aplica sancțiuni conform legislației în vigoare.
În continuare, reprezentanții GNM-CJ Mehedinți împreună cu cei ai Poliției Locale vor acționa pentru depistarea și sancționarea  tuturor persoanelor ce abandonează deșeuri pe raza întregului municipiu.

In seara zilei de 31 martie comisarii GNM CJ Mehedinți, împreună cu reprezentanții  Poliției Locale a municipiului Drobeta Turnu Severin au surprins o persoană care descarca o căruță în care se aflau deșeuri din demolări,  pe un teren viran, situat în zona unui mare magazin de materiale de construcție din apropierea Stadionului Municipal. 

Atelajul a fost confiscat de către reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu, după ce deșeurile au fost transportate la depozitul ecologic de la Halanga in vederea eliminării, iar persoana a fost sancționată contravențional conform prevederilor legale.

 

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentAvertizare meteo de vreme severă în România
Articolul următorTransport agabaritic în această seară