CNAIR a transmis în SICAP documentația de atribuire pentru lansarea procedurii de achiziție publică pentru elaborarea studiilor de fezabilitate aferente proiectelor de lărgire la trei benzi pe sens a A1, A2 și A3.

Compania caută, așadar firme care să se ocupe de expertize tehnice pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1, București – Pitești, A2 București – Fundulea și A3 Moara Vlăsiei – Dumbrava, dar și de studiile de fezabilitate. În cazul tronsonului din autostrada București – Ploiești, este vorba despre revizuirea unei documentații deja existente.

Durata contractului de proiectare este de 18 luni, din care 17 luni pentru realizarea celor 3 studii de Fezabilitate. După validarea documentației, CNAIR va putea lansa licitația propriu-zisă aferentă contractului de proiectare. Proiectul are ca scop creșterea capacității de transport și eliminarea blocajelor de trafic, asigurând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier. Sursa de finanțare pentru contractul de prestare servicii de proiectare va fi asigurată din Fonduri Externe Nerambursabile și alte surse de finanțare legal constituite”, au precizat reprezentanții companiei.

Articolul precedent90 de ani de „Protecție Civilă în România”. De la 1 Martie va fi reluat exercițiul de alarmare „Miercurea Sirenelor”
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET