Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au descoperit în trafic doi cetăţeni români, soţ şi soţie, care transportau cantitatea de  1.250 de pachete cu țigări de contrabandă.

Bărbatul, care nu era la prima abatere, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta-Turnu Severin au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, în urma căreia au fost opriți în trafic, în apropierea localității Prunișor, pe numitul V.M. în vârstă de 49 de ani și soția acestuia, V.A. în vârstă de 36 de ani, domiciliați în județul Mehedinți, care se aflau într-un autoturism marca Dacia Logan.

În urma efectuării controlului autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse, pe bancheta din spate și în portbagajul acestuia, cantitatea de 1.250 de pachete cu ţigări, diferite mărci, fără marcaje fiscale.

Autoturismul, în valoare de peste 40.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, în vederea continuării cercetărilor, iar ţigările, în valoare totală de 15.000 de lei, au fost confiscate.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul  Judecătoriei Drobeta Turnu Severin a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, întrucât bărbatul nu era la prima abatere.

 

Articolul precedentRĂFUIELI DE CAMPANIE: LIDERUL USR MEHEDINȚI SUSȚINE CĂ L-AU BĂTUT ADVERSARII DE LA PSD
Articolul următorULTIMELE DECLARAȚII ALE LIDERULUI USR MEHEDINȚI, BĂTUT ÎN CAMPANIE