RĂFUIELI DE CAMPANIE: LIDERUL USR MEHEDINȚI SUSȚINE CĂ L-AU BĂTUT ADVERSARII DE LA PSD

Președintele USR Mehedinți, Claudiu Chiriac, îi acuză pe social-demcorați că l-ar fi bătut. O face pe pagina de socializare a filialei județene a USR, unde, în afară de o poză, nu dă și alte amănunte. Nici plângere penală nu a depus, potrivit Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin.

Președintele USR Mehedinți, Claudiu Chiriac, susține chiar pe pagina de socializare a USR Mehedinți că ar fi fost snopit în bătaie de cei de la PSD.

Violența este ultimul refugiu al incompetenților și al hoților. Când știu că oamenii s-au săturat să fie furați, aplică violența asupra celorlalți competitori. Zilele trecute voluntarii Alianței 2020 USR PLUS au fost amenințați și înjurați de către echipele PSD, în frunte cu aleșii locali. Văzând că nu ne lăsăm intimidați, au trecut la fapte. Cei care votați PSD sau care nu mergeți la vot pentru că “toți sunt la fel”, sunteți de acord ca țara să fie condusă prin violență? Nu ne lăsăm, vom continua până scăpăm de ei!”, postează USR Mehedinți pe pagina de Facebook.

Singura certitudine până în prezent este faptul că bărbatul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Severin, noaptea trecută, la ora 01.50, și a declarat că a fost agresat de persoane necunoscute, a refuzat internarea și nu a depus nicio plângere în acest sens.

„Bărbatul s-a prezentat noaptea trecută la Secția UPU a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin, la ora 01.50, a declarat că a fost agresat de persoane neidentificate, nefiind necesară internarea. Poliția municipiului a fost sesizată de unitatea medicală. S-a întocmit un dosar de cercetare pentru lovire sau alte violențe și se continuă cercetările pentru identificarea autorilor și stabilirea împrejurărilor în care bărbatul a fost agresat. Persoana în cauză nu a formulat plângere scrisă până în prezent”, informează Poliția Municipiului.

Articolul precedentPREȘEDINȚI DE SECȚII, RETRAȘI DE PE LISTE, ÎN MEHEDINȚI
Articolul următorContrabandă în familie. Soțul a ajuns în arest pentru 30 de zile