ULTIMELE DECLARAȚII ALE LIDERULUI USR MEHEDINȚI, BĂTUT ÎN CAMPANIE

Imediat după incident, bărbatul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Severin, noaptea trecută, și a declarat că a fost agresat de persoane necunoscute, și a refuzat internarea. Serviciul de Urgențe a anunțat, în jurul orei 01:50 Poliția Municipiului Drobeta Turnu Severin. De dimineață, liderul local al USR a mers la Medicina Legală pentru a solicita certificate medico-legal, iar în jurul prânzului a mers la Poliție pentru a depune plângere penală. Vizibil obosit și derutat, după două ore de audiere, cu ochii vineți de la lovituri, Claudiu Chiriac a vorbit cu presa, chiar în fața sediului IPJ Mehedinți. (VEZI CE A DECLARAT, video sus!) 

Deși recunoaște că a fost molestat de persoane pe care nu le cunoaște, liderul local al USR face trimitere și analogie cu PSD Mehedinți, deoarece, susține el, cu câteva zile înainte de bătaie ar fi fost agresat verbal de staful de campanie al PSD, cu care s-a intersectat într-o piață.

Potrivit comunicatului oficial al IPJ Mehedinți, „la data de 22 mai a.c., ora 01.50, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată de cadrele medicale ale Secției de Primiri Urgențe, din cadrul Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 44 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care a afirmat că a fost agresat fizic de către persoane necunoscute, pe raza comunei Malovăț”.

Articolul precedentContrabandă în familie. Soțul a ajuns în arest pentru 30 de zile
Articolul următorO minoră dată dispărută de bunici, identificată de poliție