DEPUTAT PSD DE MEHEDINȚI: „Banii pentru referendum fac parte din fondul de rezervă al statului, nu puteau fi folosiţi în alt context!”

Declarațiile politice ciudate au devenit ceva obișnuit pentru deputatul PSD de Mehedinți, Alina Teiș. Aproape săptămânal, doamna deputat iese în evidență cu declarații care mai de care mai fanteziste. Ultima de acest fel face referire, evident, la referendumul din 6 și 7 octombrie. În opinia parlamentarului social-democrat banii folosiți la referendum sunt din fondul de rezervă al statului și oricum nu puteau fi folosiți la altceva decât la referendum! Deputatul și-a făcut afiș cu Camera Deputaților în fundal și cu îndemnul de vot la referendum.

„Am tot auzit în aceste zile faptul că referendumul costă prea mult. Într-adevăr, e o sumă importantă de bani, însă eu cred că oamenii au dreptul să-şi spună părerea. Mai ales că banii folosiţi pentru referendum fac parte din fondul de rezervă al statului, cel care are rolul de a susţine financiar orice referendum. Aşadar, banii din acel fond nu puteau fi folosiţi în alt context” aceasta este declarația politică citită de la tribuna Camerei Deputaților de deputatul PSD de Mehedinți, Alina Teiș. Asta în condițiile în care tocmai cel mai mare și mai important municipiu al județului, Drobeta Turnu Severin, suferă de lipsa banilor pentru a asigura confortul termic a aproape 80.000 de oameni. Tot de la fondul de rezervă cere cu disperare și municipalitatea din Severin un ajutor de urgență.

Din declarația deputatei reiese faptul că, nici mai mult nici mai puțin, banii de la fondul de rezervă al statului nu puteau fi folosiți în altă parte, erau destui și ce mai contează dacă îi cheltuim pe un referendum. Pe de altă parte, în timp ce PSD susține că nu se implică politic în acest referendum și nu face campanie politică, un deptat PSD tocmai asta face în Camera Deputaților: o declarație politică!

Articolul precedentULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU REFERENDUM
Articolul următorSituație fără precedent. Structurile de elită ale Poliției Române puse să păzească secțiile de votare