Sărbătorile pascale se apropie și în centrul Severinului s-a deschis vineri după-amiază Târgul de Paște. Actorii Trupei Cortina au însuflețit atmosfera, iar cei mici au intrat în joc cu mic cu mare.

Este prima ediție a Târgului de Paște, care deschide practic seria de evenimente în aer liber din acest an dedicate severinenilor de toate vârstele.

“Este un eveniment pe care l-am pregătit în mod special pentru cei mici, dar nu numai. Este prima ediție, sperăm să le placă severinenilor. Încercăm să-i bucurăm pe copii și părinți în această perioadă dinaintea sărbătorilor pascale. Totodată, vrem să îmbunătățim viața zonei centrale, care a fost lăsată deoparte în ultimii ani, vrem să mutăm viața culturală a orașului în vecinătatea Palatului Culturii”, a declarat primarul Marius Screciu, prezent la deschiderea târgului.

Sâmbătă (20 aprilie) și duminică (21 aprilie) copiii sunt așteptați între orele 11:00 – 14:00 să facă poze gratuite cu oglinda magică. Târgul va rămâne deschis până în data de 29 aprilie a.c.

Articolul precedentGABRIEL OPREA: „AU VENIT LA NOI PESTE 50 DE MII DE ROMÂNI PATRIOȚI, MILITARI, POLIȚIȘTI, POMPIERI, JANDARMI” (vezi VIDEO!)
Articolul următorFestivalul daco-roman „Drubeta”. Dacii și romanii revin la malul Dunării