Jandarmeria Mehedinți anunță că tânărul jandarm Cosmin Andrei, pentru care s-au mobilizat în urmă cu doi ani mii de oameni, este în proces de recuperare.

El făcut astăzi o vizită la unitate, iar reîntâlnirea cu foștii colegi a produs emoție pentru toți.

“Ne-am amintit de solidaritatea de care au dat dovadă oamenii atunci când a avut nevoie de sprijin și de cum ne-am mobilizat cu toții pentru a-l susține, în primul rând moral, apoi financiar. A fost o întâlnire care ne-a arătat încă o dată care sunt lucrurile importante în viață: să fii sănătos și să ai prieteni adevărați.
Cosmin este optimist și luptă în continuare să se facă bine. El rămâne pentru noi, un erou”, se arată pe Pagina oficială de Facebook a Jandarmeriei Mehedinți.

În iunie 2017, lui Cosmin Andrei (25 de ani) i s-a făcut rău brusc la unitate şi a leşinat fiind transportat de urgenţă la Spitalul Bagdazar Arseni unde, în urma unei angiograme, medicii au pus diagnosticul de anevrism cerebral (dilataţie anormală a arterelor cerebrale) şi au spus că are nevoie urgentă de o operaţie pe creier pentru a trăi.
Un sprijin important a primit de la omul de afaceri severinean Tănase Stângă, care a donat aproape 40.000 de euro, banii acoperind costul operaţiei care s-a făcut într-o clinică privată din Bucureşti.

Articolul precedentO minoră dată dispărută de bunici, identificată de poliție
Articolul următorSpitalul Județean Mehedinți nu mai are bani pentru angajații de la Medicină Legală