Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu îi transmite președintelui CJ Mehedinți Aladin Georgescu să nu se joace cu o problemă extrem de importantă, asigurarea agentului termic pentru severineni în această iarnă. Mai mult chiar, liderul liberal îl acuză pe liderul social democrat că are de gând să încalce legea.

Astăzi, consilierii județeni PNL au convocat ședința de îndată a CJ Mehedinți, pentru ziua de marți 23 octombrie, de la ora 10:30, pentru a aloca bani pentru încălzirea municipiului nostru. Pe surse, aflu că președintele CJ Mehedinți și consilierii județeni PSD și ALDE vor să boicoteze ședința. Ba chiar se gândesc să încalce legea și să nu dea curs acestei solicitări a PNL”, scrie președintele PNL Mehedinți pe pagina de Facebook.

Virgil Popescu le transmite consilierilor județeni de la PSD și ALDE să se prezinte la ședința de marți, 23 octombrie, și să voteze pentru alocarea sumei de 1 milion de lei pentru căldura locuitorilor din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Dragi consilieri PSD și ALDE lăsați interesele politice si haideți să facem ceva pentru severineni! Guvernul nu alocă bani, Primăria se împrumută din Trezorerie, dar nu este suficient. Veniți mâine la ședința și votați alături de PNL alocarea a 1 milion de lei pentru Severin!”, mai scrie Virgil Popescu.

Consilierii județeni liberali au solicitat convocarea pentru mâine, 23 octombrie, a unei ședințe de îndată pentru alocarea unor fonduri către Primăria Drobeta Turnu Severin pentru încălzirea orașului.

Articolul precedentFOTO După 10 ani în care a muncit în Italia s-a întors acasă pentru a investi într-o afacere de familie
Articolul următorAGENȚIA PENTRU FINANȚAREA INVESTIȚIILOR PENALE