LUDOVIC ORBAN: „ATITUDINE GROBIANĂ, TOTAL LIPSITĂ DE CEI ȘAPTE ANI DE ACASĂ A LUI MIHAI GÂDEA!” (vezi ce au declarat VIDEO)

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, într-o conferință de presă la Drobeta Turnu Severin, că atitudinea „grobiană, total lipsită de cei șapte ani de acasă”, manifestată de realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, Mihai Gâdea, față de liberalul Ionel Dancă va fi sancționată dur de PNL. Liberalul Dancă a fost scos afară din emisiune, drept pentru care PNL propune boicotarea emisiunii lui Gâdea până când acesta își va cere scuze. De asemenea, PNL va sesiza CNA.

Atitudine extrem de dură din partea liderului PNL Ludovic Orban, față de atitudinea lui Mihai Gâdea care l-a dat afară cu scandal din propria emisiune pe Ionel Dancă. Liberalii vor sesiza și Consiliul Național al Audiovizualului.  „Nu vom sta cu mâinile în sân și nu vom accepta această jignire. PNL va boicota emisiunea lui Gâdea, până când acesta își va cere scuze public pentru atitudinea lipsită de bun simț și de dictator scos din minți”, a precizat Ludovic Orban, la o conferință de presă desfășurată la Severin.

La rândul său, rareș Bogdan, prezent la aceeași conferință de presă a explicat faptul că un asemenea comportament într-o emisiune de televiziune este inadmisibilă. „În 7 ani de zile am realizat mii de emisiuni, dar am avut un singur conflict cu prietenul meu Căutiș, care a plecat el din emisiune, nu l-am dat eu afară. Nu ai voie să faci așa ceva! Îmi pare rău că Mihai Gâdea și-a pierdut cumpătul. Colegul nostru Ionel Dancă a demolat ceea ce șapte oameni încercau să manipuleze”, a explicat Rareș Bogdan.

Articolul precedentA MURIT FRATELE ANTRENORULUI MIREL RĂDOI
Articolul următorRAREȘ BOGDAN: „DECLARAȚIILE LUI DĂNCILĂ AU ARUNCAT ÎN AER INCLUSIV RELAȚIA CU ISRAELUL”