Pompierii militari mehedințeni au organizat vineri o serie de acţiuni prin care s-a marcat Ziua Pompierilor, sărbătorită în fiecare an la data de 13 septembrie.

Activitățile s-au desfăşurat, vineri, în zona Casei Tineretului din municipiul Drobeta Turnu Severin, acolo unde au avut loc exerciţii demonstrative cu prezentarea tehnicii de intervenţie, utilizată în misiunile specifice, dar şi ateliere practice şi puncte de informare preventivă.

Căteva sute de elevi şi preşcolari, însoţiţi de cadrele didactice, dar şi de părinţi au fost alături de pompierii mehedinţeni.

Totodată, astăzi, în contextul sărbătoririi acestei, la sediul ISU Mehedinţi a avut loc festivitatea de avansare în gradul următor înainte de termen a unui număr de nouă pompieri, dintre care doi ofiţeri şi șapte subofiţeri. În cadrul aceleiaşi activităţi, au fost acordate diplome de onoare unor cadre, care s-au distins în activitatea desfăşurată.

 

Articolul precedentSeverinul vrea să interzică farfuriile și paharele de plastic la evenimentele desfășurate pe domeniul public
Articolul următorPESTA PORCINĂ AFRICANĂ FACE RAVAGII. LA GÂRLA MARE A ÎNCEPUT UCIDEREA PORCILOR