„Maratonul Ecologizării în Geoparcul Platoul Mehedinți” a continuat în noi zone.

În comuna Podeni rangerii geoparcului alături de câțiva localnici și reprezentanți ai Consiliului Județean Mehedinți au colectat sute de saci de pet-uri.

Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ramona Cupă, a fost din nou prezentă la acțiune.

Am continuat, astăzi, Maratonul Ecologizării în Platoul Geoparcul Mehedinți, în comuna Podeni, o altă zonă superbă, cu peisaje minunate, în aceeași notă de responsabilitate civică. Potențialul turistic inestimabil al acestor zone din arealul Geoparcului Platoul Mehedinți, este o binecuvântare pentru noi toți, iar noi cei care avem în responsabilitate directă în acest areal trebuie să dăm un exemplu populației.

Trebuie să înțelegem că mediul înconjurător și ecosistemul trebuiesc protejate așa cum se cuvine. De aceea am participat direct, la Podeni, la o acțiune de ecologizare de amploare. Alături de mine s-au aflat angajații geoparcului, dar și cetățeni responsabili ai comunei Podeni și, împreună, am reușit să curățăm întreaga zonă și să îi redăm frumusețea și strălucirea.

Particip cu plăcere la astfel de acțiuni pentru că este mai important ca orice să conviețuim într-un mediu sănătos. Ca vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți mi-am propus să particip activ la protejarea geoparcului, pentru că înțeleg adevărata valoare a acestor peisaje unice cu care Dumnezeu a înnobilat acest colț de țară.- vicepreședintele CJ Mehedinți, Ramona Cupă.

Acțiunea va continua în următoarea perioadă toate comunele din raza geoparcului.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentCulisele statului paralel | Comerțul României, controlat de ofițeri sub acoperire. I.C.E. ”Dunărea”, firma Securității VIDEO
Articolul următorPlouă aproape în toată țara