Miniștrii Cabinetului Cîțu sunt prezenți astăzi în centre de vaccinare din România.

Mai mulți miniștri vor fi prezenți astăzi în centre de vaccinare din întreaga țară, în cadrul unui demers de impulsionare a campaniei de vaccinare.

Premierul Florin Cîțu va vizita Centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan București.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, prezent în localitatea Vedea, județul Giurgiu, unde este organizat în weekend un maraton de vaccinare.

Începând cu ora 10.00, vicepremierul Dan Barna va face voluntariat la centrul de vaccinare de tip drive-thru din Centrul Comercial Esplanada (Cora Pantelimon) din Sectorul 2 al Capitalei.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, merge la centrul de vaccinare din Florești, județul Cluj, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, va fi prezent la centrul de vaccinare de la Romexpo, iar ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, se va afla, începând cu ora 10.30, în localitatea Tigveni, județul Argeș, unde acționează o echipă mobilă a Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu”, din Pitești.

Ministrul Ciucă va vizita și centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Militar din Pitești.

Virgil Popescu, ministrul Energiei, va vizita un centru de vaccinare din judetul Mehedinți.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan va participa la deschiderea centrului de vaccinare mobil, care este și centru de testare pentru hepatia C, pe faleza cazinoului din Constanța.

Articolul precedentLucrări la bazinul de înot din Severin
Articolul următorUn tren de călători a lovit un camion care transporta 70 de stupi de albine