Ministrul Economiei îl somează pe președintele Consiliului Județean Mehedinți: Domnule Georgescu ați fost ales să fiți în slujba mehedințenilor, nu a partidului!

Ministrul Economiei, mehedințeanul Virgil Popescu, îl somează pe președintele CJ Mehedinți să facă administrație, nu politică și să pregătească bugetul CJ Mehedinți, pe 2020. Totodată, anunță că prefectul a atacat în contencios hotârârea CJ prin care au fost împărțiți banii din cota de 6% din impozitul pe venit.

Aladin Georgescu uită că este președintele Consiliului Județean și se ocupă, în continuare, de lupte politice, în loc să fie preocupat de bunul mers al județului. Pentru că primează interesul cetățenilor, având în vedere că președintele CJ Mehedinți susține că nu îi este teamă de controale, însă având în vedere că acțiunile îi contrazic vorbele, prefectul județului Mehedinți a atacat în contencios hotărârea prin care a împărțit discreționar sumele către UAT-urile din județ din cota de 6% din impozitul pe venit. Astfel vom vedea dacă decizia lui Aladin Georgescu de a da bani pe criterii de culoare politică are vreo legătură cu principiile legii. Vom vedea și dacă este normal ca municipiul Drobeta Turnu Severin să aibă aceleași nevoi financiare ca Jiana, dacă municipiul Orșova nu avea nevoie de bani sau dacă primarii PSD, prietenii lui Aladin Georgescu, au nevoie de mai mulți bani decât comunele conduse de primari liberali sau de primari de alte culori politice sau care nu sunt fanii președintelui PSD Mehedinți”, a transmis președintele PNL Mehedinți.

De asemenea, Virgil Popescu îi transmite lui Aladin Georgescu să se asigure că instituțiile din subordinea CJ au bani de funcționare.
Totodată, îl somez pe Aladin Georgescu să realizeze bugetul Consiliului Județean, pe 2020, și să prevadă că va asigura sumele necesare pentru buna funcționare a instituțiilor pe care le are în subordine, nu să tărăgăneze această hotărâre în speranța că poate da acești bani membrilor PSD. Domnule Georgescu ați fost ales să fiți în slujba mehedințenilor, nu a partidului! Luați aminte că bugetul Consiliului Județean Mehedinți nu este bugetul de acasă ca să îl puteți împărți cum vreți dumnevoastră, pe persoană de partid”,  a mai transmis ministrul Economiei.

 

Articolul precedentPrefectul Cristinel Pavel atacă în instanță hotărârea Consiliului Județean Mehedinți de repartizare a a cotei de 6 la sută din impozitul pe venitul estimat
Articolul următorPrefectul Cristinel Pavel îi dă replica președintelui Consiliului Județean Mehedinți