NECULAI ONȚANU VREA 10 LA SUTĂ LA LOCALE ȘI 30 DE PARLAMENTARI, CA SĂ SCAPE GUVERNUL DE ȘANTAJUL UDMR (vezi ce a declarat!)

Într-un interviu acordat în exclusivitate, Neculai Onțanu spune că vrea să scape țara de UDMR și să câștige la alegerile parlamentare de anul viitor cel puțin 30 de deputați și senatori.

Fostul primar PSD și UNPR al sectorului 2 din București, Neculai Onțanu, președintele partidului ADER, s-a aflat la Severin pentru a înființa și aici o filială a partidului pe care l-a fondat anul trecut. În fața unei săli destul de goale, Onțanu a vorbit despre reconstrucție și dezvoltare, dar și despre viziunea sa politică. Dacă în ceea ce privește alegerile europarlamentare din luna mai, ADER va depune o listă de candidați, dar nu are prea mari așteptări, la alegerile locale și parlamentare de anul viitor, Neculai Onțanu ne-a declarat că vrea o figură frumoasă. Mai exact, fostul primar de la sectorul 2 își dorește cel puțin 10 la sută la alegerile locale, iar la alegerile parlamentare vrea să trimită în cele două camere ale Parlamentului României cel puțin 30 de deputați și senatori.

Dacă va reuși sau nu, rămâne de văzut, însă motivul invocat în sprijinul acestei ambiții electorale destul de complicat de realizat, este unul interesant. Onțanu spune că România trebuie să scape de șantajul pe care UDMR îl face în permanență asupra tuturor guvernelor. „Cerem românilor să ne acorde încrederea lor pentru a putea să obținem cel puțin 30 de parlamentari, astfel încât guvernele care vor fi să nu mai poată fi șantajate de partide create pe criterii etnice și mă refer în special la UDMR. PSD și ALDE sunt șantajate practic de UDMR, pentru rămânerea lor la guvernare, solicitând măsuri aberante privind autonomia teritorială față de România”, a declarat Neculai Onțanu pentru realitateademehedinti.net.

Articolul precedentELEVII ÎN DIALOG CU POLIȚIA, PE TEMA FENOMENULUI DE BULLYING
Articolul următorNECULAI ONȚANU: „STIMULAREA CONSUMULUI, MODELUL FALIMENTAR AL PSD ȘI ALDE”