UPDATE Minora de 13 ani, a fost găsită în gara municipiului Pitești, a fost preluată de polițiștii piteșteni, iar din cercetări s-a stabilit că nu a fost victima vreunei infracțiuni. A fost preluată de către DGAPC Pitești până la sosirea părinților.

Știrea inițială

Poliţiştii mehedințeni efectuează verificări în vederea depistării unei minore, de 13 ani, dispărut de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.

La data de 12 mai a.c., în jurul orei 22.45, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 40 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, despre faptul că, fiica sa minoră, Şerlău Denisa Maria, de 13 ani, a plecat de la locuinţa de domiciliu şi nu a mai revenit.

Din verificări, oamenii legii au stabilit că minora, în ziua de 12 mai a.c., în jurul orei 09.00, s-a deplasat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin împreună cu mama sa, iar ulterior s-a despărţit de aceasta pe strada Aleea Privighetorilor pentru a merge în zona centrală a municipiului şi nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: Minora are ochi căprui, aproximativ 65 de kilograme, 1,75-1,80 metri înălțime, păr șaten, lung, față rotundă.

La data dispariției, purta o bluză de trening de culoare albă, blugi de culoare neagră și pantofi sport negri cu talpa albă, precum şi un rucsac de culoare albastru-petrol.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Articolul precedentPeste 400 de participanți la prima ediție a Crosului Severinului
Articolul următorTrei ordine de protecție provizorii emise de polițiștii mehedințeni pentru violență domestică