O tânără din Alaska își caută părinții din Mehedinți care au abandonat-o într-un orfelinat

O tânără din Alaska își caută pe Facebook familia biologică, care trăiește în Mehedinți. Într-o postare pe pagina ”The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” ea atașat câteva fotografii și face apel la oamenii care o pot ajuta:

”Salutări din ALASKA!!
Am fost adoptată din România și de ceva timp sunt în căutarea familiei mele biologice. Sper din tot sufletul să reușesc și eu să-mi împlinesc acest mare vis, aici cu ajutorul acestei pagini și a tuturor oamenilor minunați care o urmăresc. Atașez câteva recente fotografii cu mine și alte două din perioada adopției.
Iată ce informații dețin despre mine și familia mea biologică: m-am născut în Maternitatea din DROBETA -TURNU SEVERIN, Județul MEHEDINȚI, în toamna anului 1994. Am ajuns să locuiesc la orfelinat, la foarte scurt timp după naștere. Mama mea biologică se numește VARZARU RODICA, pe atunci locuia în localitatea BĂLĂCIȚA, iar tatăl meu figurează necunoscut. Bunicii mei se numesc, Petre Varzaru și Nicolita Varzaru. Pe atunci aveam și un frate, Marcel Varzaru, născut în octombrie 1993. Vă rog să DISTRIBUIȚI și anunțul meu, poate va ajunge să fie văzut de familia și rudele mele. Aștept cu nerăbdare vești! Mulțumesc foarte, foarte mult!!”

Din sutele de comentarii aduse la această postare, se pare că demersul său va avea success, mai multe persoane declarând că sunt rude și că o vor ajuta să-și găsească părinții.

Articolul precedentBilanțul minivacanței de Revelion: Peste 100 de solicitări în situaţii de urgenţă la ISU Mehedinţi
Articolul următorProcesiune de Bobotează în Portul din Drobeta-Turnu Severin