Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au confiscat peste 40 kilograme de peşte din specia șalău, pe care doi cetăţeni români le transportau în condiţii improprii, fără a deţine documente legale pentru acestea.

În cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au identificat, pe raza localității Gura Văii, doi bărbați care transportau pește în saci de rafie.

”La controlul bagajelor, oamenii legii au descoperit cantitatea de 41 kilograme peşte, din specia șalău, transportată în condiţii improprii. În cadrul cercetărilor s-a constatat faptul că cei doi bărbaţi, în vârstă de 58, respectiv 73 de ani, domiciliați pe raza judeţului Mehedinți, nu deţineau documente de provenienţă pentru peşte”, spune Corina Moraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți.

Cantitatea de peşte a fost ridicată în vederea confiscării şi predată unei societăţi comerciale autorizate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializarea ilegală a peştelui ori deţinerea sau transportul în vederea comercializării fără documente legale.

           

Articolul precedentVIDEO Un muncitor a murit lovit de o vidanjă pe o stradă din Orșova
Articolul următorTârgul de Mărțișor va avea loc în perioada 25 februarie – 8 martie