Viceprimarul Daniel Cîrjan anunță că și în acest an, Târgul de Mărțișor va avea loc pe zona pietonală Crișan, în perioada 25 februarie – 8 martie.

În cadrul acestui eveniment vor fi expuse spre vânzare mărțișoare și cadouri speciale, fiind de asemenea și standuri, unde se vor comercializa flori naturale și aranjamente florale.

”Prin Regulamentul aprobat prin hotărâre a Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin, s-au impus anumite condiții speciale pe care să le îndeplinească comercianții care își vor expune produsele, toate acestea pentru a oferi servicii de calitate pentru severineni”, spune viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan.

Suprafața unui amplasament va fi de cel mult 9 mp, respectiv suprafața unui pavilion expozițional (3m x 3m). Mobilierul impus : pavilionul expozițional (cortul) de culoare deschisă (alb sau crem) sau roșu, care va fi achiziționat de către comerciant, toate acestea trebuind să se prezinte în stare bună.

Măsuțele pe care se vor expune spre vânzare produsele specifice acestui eveniment trebuie să fie adecvate mobilierului urbanistic al zonei respective și fără urme de deteriorare.

 

Articolul precedentPește transportat fără documente legale, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni
Articolul următorVIDEO Cetățean sirian cercetat pentru că a încercat să dea mită poliţiştilor de frontieră pentru a nu fi acuzat de trafic de migranți