O petrecere la care au participat 50 de persoane, organizată la un restaurant din Slatina, a fost întreruptă de poliţişti. Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 3.000 de lei.

Sâmbătă poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au efectuat verificări la restaurante şi terase din municipiul Slatina şi au constatat că la un restaurant era organizată o petrecere, iar la o terasă numărul persoanelor prezente depăşea 30% din capacitatea spaţiului.

Petrecerea, unde atmosfera era întreţinută de o formaţie vocal instrumentală, a fost întreruptă şi organizatorul amendat cu 3.000 de lei, iar administratorul terasei a fost sancţionat cu 2.500 de lei, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Alexandra Dicu.

Poliţiştii, împreună cu jandarmi, pompieri şi poliţişti locali, au efectuat sâmbătă verificări şi în centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, precum şi în mijloacele de transport în comun, fiind legitimate aproximativ 1.400 de persoane. Au avut loc verificări la 81 de societăţi comerciale, restaurante, terase, parcuri, precum şi în 44 de mijloace de transport.

 

Articolul precedentAdevăratul combinator din PSD: Horia Mihălcescu, șopârla de pe umerii lui Liviu Dragnea și Elena Udrea
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 139. Baza de date secretă despre OZN-uri. Dosarele X, varianta de Vaslui