Mai multe persoane au fost rănite după ce mecanicul unui tren de marfă a frânat pentru a evita ciocnirea cu o garnitură de marfă care deraiase.

Imagine

UPDATE ora 07:37: Planul roșu de intervenție a fost dezactivat. Potrivit primelor informații trenul care circula pe ruta Arad- București a frânat brusc pentru a evita o ciocnire cu un marfar. A fost imediat activat Planul Rosu de Intervenție.

Un accident feroviar a avut loc, luni dimineață, în județul Teleorman și afost activat planul roșu de intervenție. Din primele date este vorba de un tren în care se aflau 280 călători, iar trenul venea din Târgu Jiu. Trei persoane au fost transportate la spital cu traumatisme, iar alte 10 au primit îngrijiri la fața locului, au transmis reprezentanții ISU Teleorman.

„În jurul orei 04:00, un apel la 112 anunța un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în județul Teleorman, între Roșiorii de Vede si Măldăeni. Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la fața locului. Odată ajunse, forțele de intervenție au constatat că accidentul feroviar nu se confirmă. Trenul circula pe ruta Arad- București Nord și s-a oprit brusc”, au comunicat reprezentanții DSU.

Călătorii sunt transportaţi cu 2 microbuze ISU către gara din Roşiorii de Vede.

 

 

Articolul precedentAnca Alexandrescu, despre cum a fugit Arsene din țară: „Nu cumva a beneficiat de informații din cadrul grupului de la Cluj?”
Articolul următorCum va fi vremea astăzi