PLOAIE DE AMENZI DE CIRCULAȚIE ÎN ULTIMELE 24 DE ORE, ÎN MEHEDINȚI

Poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier Mehedinți au aplicat, în ultimele 24 de ore, 41 de sancţiuni contravenţionale participanţilor la trafic, care nu au respectat Codul Rutier, în valoare de 17.530 lei. 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier din Mehedinți au reușit să abată o adevărată ploaie de amenzi pe capul șoferilor. Nu mai puțin de 17.530 de lei au adunat polițiștii de la șoferii indisciplinați și au suspendat 11 permise de conducere. De asemenea, ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale. Poliţiştii au constatat 5 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, nefiind înregistrate accidente de circulație.

Astfel, 9 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, 9 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 2 de pietoni au fost amendați pentru traversări neregulamentare, iar 2 șoferi pentru defecţiuni tehnice ale autovehiculelor.

Articolul precedentUn severinean a donat un pian Palatului Culturii „Teodor Costescu”
Articolul următorS-a redeschis urmărirea penală în cazul comorii furate de la Muzeul Regiunii Porţilor de Fier