PREFECTUL ȘI SCHIMBAREA: „MAI BINE SĂ TE DEA JOS ADVERSARII, DECÂT AI TĂI!”

Prefectul județului Mehedinți nu se teme de o eventuală schimbare din funcție, odată cu posibila instalare a Guvernului Ludovic Orban. Mai mult, același reprezentant guvernamental apreciază că mai bine să fii schimbat de alții decât de ai tăi!

„Parcă mai bine să te dea jos adversarii, decât ai tăi! Nu că zic, dar vreau să spun!” – așa a reacționat prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, întrebat dacă i s-a cerut demisia, în contextul actualei crize guvernamentale. Mai mult, prefectul susține că nu are nicio problemă dacă va fi schimbat și chiar a glumit cu subprefectul Octavian Tuțu, spunându-i că, fiind de la ALDE, îi dă șanse să vină în locul său.

„Deocamdată vedem ce se întâmplă acolo sus. Noi ne facem datoria, după cum ați văzut, până la capăt. Poate domnul subprefect rămâne prefect dacă ALDE lucrează în aceeași echipă. Noi suntem învățați cu guverne, cu astea!”, a precizat prefectul Nicolae Drăghiea.

Cu mingea ridicată la fileu, subprefectul, susținut de ALDE, a întărit și el faptul că până la orice schimbare, Instituția Prefectului Mehedinți își vede de treabă.

Atâta timp cât suntem la conducerea Instituției Prefectului, trebuie să funcționăm în orice condiții, ne vedem de programul zilnic pre care îl avem și pe care îl stabilim”, a spus subprefectul Octavian Tuțu. Semn că i-a plăcut discursul subprefectului, prefectul Drăghiea l-a bătut prietenește pe umăr și i-a replicat: „Vezi, ești numai bun de prefect!”

Așadar, mai în glumă, mai în serios, idea schimbării frământă și administrația publică locală, iar dacă aceste lucruri se vor întâmpla, rocada pare să fie pregătită la Instituția Prefectului Mehedinți.

Articolul precedentNOI EVENIMENTE LA CETATEA MEDIEVALĂ ȘI CASTELUL DE APĂ
Articolul următor„AMICII ISTORIEI”, PE URMELE ROMANILOR