Marius Screciu, primarul oraşului Drobeta Turnu Severin, a anunţat, pe contul său de Facebook că va trimite aproape 150 de angajaţi ai Primăriei în şomaj tehnic.

Printre instituțiile și direcțiile vizate de această măsură se află Palatul Culturii „Teodor Costescu”, Direcția de Patrimoniu Istoric și Turism Cultural, Sala Polivalentă, Serviciul Creșe.

”Am luat decizia de a trimite în șomaj tehnic 150 de angajați ai Primăriei Drobeta Turnu Severin, a căror activitate nu se justifică în acest moment și care vor putea reveni la muncă după ce situația actuală va reveni la normal”, scrie pe contul său de Facebook primarul Severinului, Marius Screciu.

Edilul șef mai spune că sumele astfel economisite vor fi utilizate pentru a sprijini cetățenii, în această perioadă dificilă și pentru acțiunile vitale care se impun în actuala situație de urgență.

”Suntem prima administrație publică locală, care ia această decizie, dar consider că este o dovadă de responsabilitate, o hotărâre morală și economică, care vine în sprijinul întregii comunități severinene”, mai scrie pe Facebook Marius Screciu.

Articolul precedentPeste 400 de persoane în carantină în Mehedinți
Articolul următorSpitalul Judeţean Mehedinţi a achiziţionat aparatură performantă pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus