RAREȘ BOGDAN SE VA ÎNTÂLNI JOI CU SEVERINENII

Candidatul PNL aflat pe primul loc al listei PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, Rareș Bogdan, vine joi, 28 martie, la Severin. Este anunțul făcut astăzi de prim-vicepreședintele PNL Mehedinți, Daniel Cîrjan. Din programul vizitei fac parte întâlniri cu cetățenii și participarea la Comitetul Director Județean al PNL.

Rareș Bogdan, fosta vedetă a postului Realitatea TV, în prezent candidatul numărul unu pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, ajunge și la Severin. Joi, 28 martie, de la ora 16:00, acesta va fi prezent în centrul municipiului, la Fântâna Cinetică și mai apoi pe strada Crișan, pentru a discuta cu severinenii. Anunțul a fost făcut, astăzi, de către numărul doi în PNL Mehedinți, prim-vicepreședintele Daniel Cîrjan.

În aceeași zi, de la ora 17:30,  la Palatul Culturii „Teodor Costescu”, va avea loc Consiliul Director Județean, unde va fi prezent și președintele PNL, Ludovic Orban. Cu această ocazie va avea loc o întâlnire cu activul de bază al PNL Mehedinți. Subiectul principal al discuțiilor vizează organizarea campaniei pentru europarlamentare.

Articolul precedentAcţiuni preventive de reducere a incendiilor de vegetaţie uscată
Articolul următorPalatul Culturii “Teodor Costescu” organizează un maraton de spectacole, de Ziua Mondială a Teatrului