RECOLTĂ DE WEEK-END CONSISTENTĂ A POLIȚIȘTILOR MEHEDINȚENI: PESTE 130.000 DE LEI

Polițiștii mehedințeni au avut serios de lucru în ultimul sfârșit de săptămână. Nu mai puțin de 125 de evenimente le-au fost sesizate prin numărul unic de urgență 112, dintre care doar jumătate s-au confirmat. Chiar și așa, s-au aplicat 423 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 134.960 de lei. Nu au lipsit alcoolul la volan, conducerea fără permis și nici accidentele de circulație ușoare.

Peste un miliard de lei vechi! Aceasta este recolta de amenzi a polițiștilor mehedințeni în zilele de sâmbătă și duminică. Astfel, imediat după miezul nopții, un tânăr de 19 ani din comuna mehedințeană Salcia a căzut în plasa Poliției Rutiere în timp ce conducea fără permis. mai mult, tânărul a refuzat atât testarea cu etilotestul, cât și prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Nu numai conducătorii auto au umblat băuți în ultimul week-end, ci și bicicliștii.  Pe 17 noiembrie seara, polițiștii din orașul Strehaia au sesizați de o femeie că un biciclist este victima unui accident de circulație. Polițiștii sosiți la fața locului au constat că un bărbat în vârstă de 25 de ani se deplasase cu bicicleta, având o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind și cauza pentru care a căzut și s-a autoaccidentat.

Articolul precedentCETATEA MEDIEVALĂ A SEVERINULUI, IMPORTANT CENTRU MILITAR, COMERCIAL ȘI SPIRITUAL AL ȚĂRII ROMÂNEȘTI
Articolul următorULTIMELE PREGĂTIRI ÎNAINTE DE TURUL AL DOILEA AL PREZIDENȚIALELOR