Un incendiu în satul Cărămidaru din comuna Şişeşti a produs pagube însemnate, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin intervenind timp de trei ore pentru stingerea acestuia cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi un ATV.

În sprijin au participat şi cinci pompieri voluntari din cadrul S.V.S.U. Şişeşti cu o autospecială cu apă şi spumă, dar şi trei salariaţi ai primăriei.

Au ars circa 15 ha de salcâm şi frasin, dar şi circa 15 ha de vegetaţie uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a constituit-o folosirea focului în spaţii deschise.

Şi pompierii Staţiei Vânju Mare au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată, dar şi la o cultură de viţă-de-vie, în localitatea Rogova, cauza probabilă a izbucnirii acestuia fiind tot folosirea focului în spaţii deschise. Flăcările au cuprins circa 8 ha de vegetaţie uscată, dintre care 6 din cultura de viţă-de-vie. La intervenţie au participat şi doi salariaţi ai primăriei Rogova.

Articolul precedentISU ”Drobeta” și-a promovat oferta educațională la Bursa Locurilor de Muncă
Articolul următorDEZINTERES TOTAL PENTRU LOCURILE DE MUNCĂ LA MEHEDINȚI