Un tir încărcat cu peste o mie de baxuri de țigări netimbrate a fost descoperit în comuna Malovăț din județul Mehedinți.

Valoarea țigaretelor depășește 1 milion jumătate de euro.

La volanul autotrenului, se afla un șofer bulgar care a declarat că voia să ducă marfa în Ungaria.

„Polițiștii de frontieră, din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, au executat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, în urma căreia a fost oprit, în localitatea Malovăț, un bărbat de cetățenie bulgară, de 47 de ani, la volanul unui ansamblu de autovehicule format din cap tractor și semiremorcă. În urma efectuării controlului asupra semiremorcii, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 555.000 pachete țigări, fără marcaje fiscale. Țigările, în valoare totală de 1.500.000 de euro și automarfarul au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de cetățeanul bulgar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.”- Poliția de Frontieră Mehedinți.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Severin pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentRestricții de circulație în perioada 29 noiembrie- 2 decembrie
Articolul următorLiviu Dragnea, DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE despre sforile trase de eminența cenușie a Statului Paralel. Ce rol joaca Grindeanu – combinatii periculoase cu interlopii – Culisele statului paralelv