A fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea Complexul de servicii sociale pentru copii, din apropierea Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin.

Contractul a fost semnat de președintele Consiliului Județean Mehedinți, la sediul Direcției Generale Implementare Plan Național de Redresare și Reziliență, în prezența deputatului PSD, Alin Chirilă și a secretarului de stat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Bogdan Simcea. 

Consiliul Județean face parte din cadrul parteneriatului pe care îl are cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți.

Proiectul a fost aprobat în Apelul de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și este finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.

Contractul de finanțare are o valoare de 10.999.942,49 lei.

Contribuția Consiliului Județean Mehedinți în valoare de 1.098.200 lei pentru cheltuielile neeligibile.

Contractul vizează renovarea și creșterea eficienței energetice a Complexului de servicii sociale pentru copii, imobil care  nu a beneficiat de nicio investiție de amploare, de la construire, în urmă cu peste 65 de ani, până în prezent, a declarat Aladin Georgescu

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentCirculația între Sibiu și Vâlcea a fost întreruptă
Articolul următorLucrări de reparații. Trafic restricționat până în această seară