Pompierul mehedințean Albert Mufturel a reprezentat cu succes România la Campionatul European de Culturism și Fitness, care a avut loc luna trecută în Spania.

În cadrul acestei competiții internaționale, la care au participat peste 800 de sportivi, românul a reușit să obțină medalia de argint la categoria „Master Men’s Classic Bodybuilding 40-44 years”, devenind astfel vicecampion european.

Rezultatul obținut încununează munca depusă de Albert care a demonstrat, încă o dată, că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat. În spatele succesului său, sunt multe ore de pregătire asiduă, o disciplină riguroasă, echilibru și o voință de fier.

Pompierul a fost felicitat de conducerea ISU Mehedinţi.

„Atât la locul de muncă, cât și în sport, Albert a demonstrat că atunci când pui suflet în ceea ce faci rezultatele nu se lasă așteptate. Pompierul face parte din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, fiind șeful echipajului de scafandri-salvatori, după ce timp de 10 ani a fost comandantul echipajului de descarcerare. Putem spune despre colegul nostru că, dorința de a-și depăși limitele i-a dat forța să aspire la cele mai înalte culmi, pe care a reușit să le atingă prin perseverență și determinare.  Astăzi, 3 iunie, la sediul ISU Mehedinți, într-un cadru festiv, plt. adj. Albert Mufturel a fost felicitat de conducerea instituției pentru rezultatul deosebit obținut în cadrul competiției”, transmite ISU Mehedinţi.

Următoarea competiţie la care va participa mehedinţeanul este Campionatul Balcanic ce se va desfășura chiar în municipiul Drobeta Turnu Severin, în perioada 11-13 iunie 2021.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentCertificatul de vaccinare, lansat în România pe 1 iulie
Articolul următorTransport agabaritic joi seara