CONCLUZIA PREFECTULUI DE MEHEDINȚI: INSTITUȚIA PREFECTULUI NU E, DE FAPT, A PREFECTULUI

EXPLICAȚII ȘOCANTE! Prefectul județului Mehedinți s-a hotărât să răspundă tuturor acuzațiilor din spațiul public, conform cărora s-ar fi făcut o greșeală atunci când în sala mare a Instituției Prefectului a avut loc conferința județeană a Organizației Femeilor Social Democrate din Mehedinți. Demnitarul spune că, de fapt Instituția Prefectului nu este ceea ce pare la prima vedere.

„Având în vedere că în ultima perioadă au apărut, în spaţiul public al diferitelor reţele de socializare, informaţii denigratoare la adresa Instituţiei Prefectului – Judeţul Mehedinţi, suntem obligaţi să precizăm următoarele: clădirea aflată în str. Traian, nr. 89, Drobeta Turnu Severin, nu este Instituţia Prefectului – Judeţul Mehedinţi, ci este Palatul Administrativ al judeţului Mehedinţi în care îşi are sediul şi Instituţia Prefectului (…). În interiorul Palatului Administrativ se află şi trei săli de şedinţe, ale palatului, nu ale instituţiei prefectului. La solicitarea celor care sunt locatori, în condiţiile legii se pot folosi spaţiile sălilor de şedinţe, instituţia prefectului încercând doar să nu fie suprapuse activităţile. Responsabilitatea activităţilor revine organizatorilor. (…) Asigurăm încă o dată cetăţenii judeţului Mehedinţi de echidistanţa noastră politică şi de respectarea jurământului depus în slujba acestora” – Aceasta este un fragment din comunicatul transmis de prefect.

Reamintim faptul că sâmbătă, 10 noiembrie 2018, în Sala de ședințe a Instituției Prefectului județului Mehedinți a avut loc Conferința Județeană a OFSD Mehedinți, la care deputatul Alina Teiș a fost aleasă președinte. La eveniment a participat și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Articolul precedentSPRIJIN PENTRU ROMÂNII DIN VALEA TIMOCULUI
Articolul următorFOTO Pasiunea veche a unui colecționar tânăr din Turnu Severin